48363853_2069087676471064_7440579254573596672_n

goldenflash_logo_dark

be-trans-logo

Adverteren

Goldenflash.be, uw partner voor reclame!

Heeft u interesse om op goldenflash.be te adverteren? Adverteren via een unieke radio en een al even opvallende website is de manier om optimaal uw boodschap tot bij uw klanten te brengen. Uw advertentie op Golden Flash wordt dus gezien en gehoord. Reclame via goldenflash.be is een zeer effectieve manier om uw bedrijf of activiteit onder de aandacht te brengen van potentiële klanten.

Onze reclame is uitermate geschikt voor het vergroten van uw naambekendheid of het communiceren van uw acties of evenementen. Of het nu gaat om snel en actiegericht adverteren, of om het vergroten van naambekendheid, reclame via goldenflash.be werkt altijd en voor iedereen. Bij goldenflash.be blijven uw boodschappen gescheiden van uw concurrenten. Alle gelijkwaardige producten en diensten worden gescheiden. Zo blijft uw boodschap individueel en treden er geen naamsverwarringen op.

We bereiken met ons format een zéér grote commerciële doelgroep tussen 20-64 jaar. Dankzij een weloverwogen en uitgebalanceerde radioboodschap is het succes van uw bedrijf of event verzekerd. Via de sociaalnetwerksites staan we dagelijks in contact met duizenden mensen. Golden Flash is een radiostation voor een breed publiek. Onze focus ligt op klassiekers uit de jaren 60, 70, 80 en 90, afgewisseld met kwaliteitsvolle muziek van vandaag. Dus muziek die iedereen kent.

Recent onderzoek wijst uit dat internetradio op steeds meer volgers kan rekenen. De voordelen van luisteren op diverse apparaten: radio, computer, laptop, tablet, gsm, geven internetradio een groot platform. Je bent ook niet gebonden aan je locatie. Of je nu in Westerlo, je bureau op het werk, het strand van Blankenberge of in Rio de Janeiro luistert, jouw favoriete station is steeds te ontvangen dankzij het (mobiel)internet.

Radio Golden Flash was één van de pioniers. Begonnen in de tijd dat internet nog traag was en rare geluiden maakte. Vandaag streamen we aan hoge kwaliteit geluid naar U toe. In tegenstelling tot wat vele mensen denken, dat internetradio gemaakt word op zolders en donkere achterkamertjes, zijn wij een professioneel radiostation met moderne digitale radio studio’s, een nieuwsservice en een schare medewerkers van zo’n dertig mensen die instaan voor de programma’s, administratie, de techniek, …

Interesse? Voor meer informatie en een prijsofferte kan u onze reclameafdeling vrijblijvend contacteren via het telefoonnummer: 014/264466.

Een commercieel verantwoordelijke zal een verdere afspraak met u maken om vervolgens een pakket samen te stellen op uw maat.

Radio Golden Flash
Renderstraat 104
2260 Westerlo
E-mail: reclame@goldenflash.be

Copyright © 2018 RADIO GOLDEN FLASH

RENDERSTRAAT 104 | 2260 WESTERLO (BELGIUM)
[T] +32 (0)14/264466 | INFO@GOLDENFLASH.BE

Gemaakt door www.mitchellvermaning.nl