Opening toeristisch seizoen in Heist-op-den-Berg

Toerisme Heist-op-den-Berg verwelkomt je op zondag 28 april met een opendeurdag in het kantoor aan de Postweg 6 van 10 tot 17 uur. Ben je op zoek naar de nieuwste toeristische informatie, fietsroutes en wandelfolders? Kom dan zeker eens langs om het aanbod te verkennen.

Omdat er in de Heistse deelgemeenten al heel wat trage wegen geïnventariseerd werden, lanceren we twee nieuwe wandelingen langs trage wegen.

Kinderen kunnen deze zomer in elke deelgemeente op pad met een korte fotozoektocht. Kostprijs: 2 euro per tocht of 7 euro voor het volledige pakket van vijf tochten.

Tijdens de opendeurdag geven we korting op heel wat fiets- en wandelkaarten. Kom ook je ticket (één per bezoeker) afhalen voor een gratis bezoek aan het treinmuseum (geldig op zondag 28 april tussen 14 en 18 uur) en de water- en uitkijktoren (geldig op zondag 28 april tussen 14 en 18 uur of dinsdag 30 april tussen 20 en 23 uur).

Bovendien bieden wij de bezoekers een leuk Heists geschenkje en een Heistse streekspecialiteit aan om het nieuwe toeristische seizoen feestelijk in te zetten! We hopen jullie allen te mogen ontvangen tijdens deze opendeurdag.

Meer info