da Vinci’s kunst en boekenmarkt

Op zondag 1 september is er in de tuin van Toerisme Westerlo een gratis kunst- en boekenmarkt. Een 50-tal kunstenaars demonstreren diverse kunstvormen en verkopen hun creaties. Kalligrafie, tattoo, keramiek, olieverf, aquarel, juwelen ontwerpen, striptekenen, kantklossen, portret tekenen zijn maar enkele van de aanwezige kunstvormen. Particulieren verkopen tweedehands boeken en postkaarten van 14 tot 18 uur.

Er is een gezellig terras met een life optreden van de Westelse band On De Vox (voorheen MusicEnJoy) En het is goed mogelijk dat één van de 12 apostelen of Jezus himself aan jouw tafel een streekbiertje komt drinken. 
Bezoekers kunnen plaatsnemen aan de tafel van het Laatste Avondmaal voor de lens van onze fotograaf voor een uniek familieportret. Mis deze kans niet!
Steek je zelf graag je handen uit de mouwen? Help de Kunstacademie bij het voltooien van hun versie van het Laatste Avondmaal. Groot en klein mogen hun creatieve talent tonen.
Kinderen – 12 jaar die verkleed als één van de figuren van het Laatste Avondmaal of Leonardo da Vinci naar de kunst- en boekenmarkt komen, krijgen een gratis ijsje.

wanneer: zondag 1 september van 14 tot 18 uur

waar: Toerisme Westerlo, Sint-Lambertusstraat 4, Westerlo

gratis inkom

meer info: Toerisme Westerlo, 014 54 54 28, info@toerismewesterlo.be

organisatie: Toerisme Westerlo ism cultuurraad Westerlo