Westel Musical Producties brengt Hairspray in 2020 – Oproep audities

Westel Musical Producties is een vereniging uit Westerlo die elke twee of drie jaar een professionele live musical brengt. De vereniging is ontstaan in 2007 en ondertussen hebben we vijf producties  op ons palmares staan.

Onze eerste productie “I Love You, You’re Perfect, Now Change” brachten we in het voorjaar van 2008. De tweede productie: “The Scarlet Pimpernel” werd een overdonderend succes in het najaar van 2009. In 2012 ging onze derde productie, “Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat” in in premiere. Deze musical werd opgevoerd met meer dan 60 mensen. Onze vierde musical was de hilarische ‘Nunsense’ een show vol humor. Voor het 10-jarig bestaan van de vereniging gingen we nog een stapje verder en zijn we er in geslaagd om de licenties van Disney’s “Beauty and the Beast” te verwerven. Deze productie was opnieuw een zeer groot success met 5 uitverkochte zalen.

Voor onze volgende productie wagen we ons opnieuw aan een klepper van formaat, namelijk de musical Hairspray. De opvoeringen zijn gepland voor april/mei 2020.

Voor deze musical zijn we nog op zoek naar mensen die onze cast komen versterken. We hebben nog hoofdrollen en ensemble rollen in de aanbieding.

Wij plannen een auditieronde op vrijdag 15 maart vanaf 19u. Heb jij interesse om mee te werken aan deze geweldige productie of wens je meer informatie, stuur dan een mailtje naar info@westelmuscial.be.