HET JAARLIJKSE APERITIEFCONCERT VAN HET DAVIDSFONDS

Zondag 3 maart 2019 worden de glazen weer gereedgezet voor het aperitief in de feestzaal van de Middenschool, Verlorenkost 1 te Westerlo.

Het aperitief is in dit geval geen opener, maar een afsluiter van een prachtig concert. Het wordt georganiseerd door het DAVIDSFONDS WESTERLO i.s.m. ING-bank Zoerle-Parwijs en eens te meer gebracht door dat unieke Westelse symfonisch jeugdorkest MUSILENE onder leiding van Thomas Geudens en Yanou Vanermen.

Vanaf 11 uur wordt het publiek ondergedompeld in een vloed van prachtig bewerkte muziek uit heden en verleden. Klassiek naast pop, traditioneel naast filmmuziek, alle genres komen aan bod. Wanneer de laatste noten even na het middaguur zijn weggevloeid staan de glazen gevuld op de toehoorders te wachten voor een leuke babbel en kennismaking met de leden van het orkest.

Het concert past in de reeks activiteiten die het Davidsfonds zijn leden en alle belangstellenden aanbiedt zoals theaterbezoek, stadswandelingen, museumbezoek, wedstrijden allerhande en de leesclub.

De toegang bedraagt 9 EUR, maar in voorverkoop betaalt u maar 8 EUR. Leden van het Davidsfonds, 18- en 65+ betalen eveneens 8 EUR. Kaarten zijn te verkrijgen bij het bestuur van het Davidsfonds Westerlo (zie website www.westerlo.davidsfonds.be), door overschrijving op rek. BE80 6528 2274 3877, bij leden van Musilene en ook in het Boekencaf├ę LIBRO, Boerenkrijglaan 7 te Westerlo.