Week van de Vrijwilliger in Heist-op-den-Berg

Van 23 februari tot 3 maart 2019 is het de 33e Week van de Vrijwilliger. Een week om onze vrijwilligers eens extra te bedanken.

Vrijwilligers, jullie zijn mensen die zomaar, zonder er iets voor terug te verlangen, klaarstaan om een steentje bij te dragen aan een warme, kleurrijke samenleving.

In Heist-op-den-Berg zijn jullie met velen. We zien jullie in het verenigingsleven, in de zorgsector, in sociale projecten, …

Jullie versterken de gemeenteteams: verzorgen de ‘bib aan huis’, brengen affiches rond voor het cultuurcentrum, geven cursussen in het Cursuscentrum, zijn monitor op het speelplein, compostmeester, lid van een van gemeentelijke adviesraden of gemachtigd opzichter aan de schoolpoorten, houden musea open, kijken materialen na bij Druk en Uitleen, werken voor de mindermobielencentrale, halen zwerfvuil op, zetten je in voor de Babbelberg, …

Een enorme waaier van talenten die ingezet worden om onze gemeente warmer en socialer te maken.

Bedankt voor de fantastische inzet en het engagement dat jullie dagelijks, wekelijks, maandelijks, jaarlijks, … opnemen. Jullie dragen allemaal bij aan een mooi, kleurrijk en warm Heist-op-den-Berg. Jullie zijn supertalenten!

Op www.heistvrijwilligt.be vind je informatie over vrijwilligerswerk bij de gemeente, vrijwilligersvacatures en vrijwilligerswetgeving.

Fotowedstrijd

Van 3 maart tot 30 september loopt er een wedstrijd om vrijwilligerswerk in de kijker te zetten. Vanaf 1 maart vind je alle informatie hierover op www.heistvrijwilligt.be.