Een gratis cadeaubon van €10 voor iedere Hulshoutenaar

Binnenkort valt bij iedere inwoner een Hulshoutse cadeaubon van €10 in de brievenbus! Op deze manier willen we onze lokale handelaars extra steunen in deze moeilijke periode én bedanken wij onze inwoners voor hun inzet tijdens de coronacrisis. We zijn er nog niet, maar we slaan ons er samen door.

Ook veel lokale handelaars van Hulshout hebben het zwaar wegens een verplichte tijdelijke sluiting. Om hen een hart onder de riem te steken, besloot het gemeentebestuur op maandag 27 april 2020 om alle inwoners van Hulshout een cadeaubon te geven van €10. Iedere inwoner, ongeacht de leeftijd.

Elien Bergmans, schepen van Lokale Economie is opgetogen over de beslissing: “Dit is een geweldige manier om onze handelaars een boost te geven als zij weer mogen openen. Met dit initiatief wordt er in één keer €105 000 extra in onze lokale economie gestoken. We zijn onze inwoners en handelaars dankbaar voor hun inzet en medewerking in de afgelopen periode, dus zij verdienen in onze ogen zeker iets extra.”

Bij de cadeaubonnen zal men een lijst vinden met alle deelnemende handelaars. Dit zijn winkels, bedrijven, uitbaters, … waar hiervoor al met een standaard Hulshoutse cadeaubon betaald kon worden. Voor deze actie wordt er een aparte serie gedrukt. Handelaren die willen instappen, zijn van harte welkom. We zullen ook actief een oproep doen aan handelaars die nu nog niet deelnemen om ook te participeren en via deze weg gesteund te worden.

Naast deze investering worden voor alle personeelsleden van onze scholen mondmaskers voorzien, omdat zij verplicht zijn om deze te dragen. Ook werd er beslist om voor alle inwoners van 12 jaar en ouder een mondmasker te bestellen. Zowel de cadeaubonnen als de mondmaskers zullen via een huis-aan-huisbedeling bij de mensen terechtkomen.

Sluit Menu