Een slogan voor Herentals?

Een slogan voor Herentals? Goed gek zeker!

De Herentalsenaar weet van aanpakken. Dat blijkt uit een onderzoek over de eigenheid van onze stad en haar inwoners. Met deze eigenheid wil de stad aan de slag om van Herentals een bruisende stad te maken. De stad wil dit onderzoek en de resultaten ervan graag aan u voorstellen.

Dat gebeurt op 27 mei om 20 uur in de foyer van cc ’t Schaliken. U komt te weten hoe trots we zijn op ons verleden, onze monumenten en ons groen. U komt ook te weten dat we van een goede grap houden, maar dat het toch wel even duurt voor we iemand van buiten Herentals vertrouwen. Na de voorstelling van de eigenheid van Herentals gaat de stad samen met u op zoek naar de perfecte slogan voor de stad. Die slogan moet de eigenheid van de stad omarmen en zal in de promotie van de stad een belangrijke plaats krijgen. Alle geïnteresseerden zijn welkom. Schrijf u in via www.herentals.be/dna of tel. 014-28 50 50.

Het onderzoek naar de eigenheid van de stad maakt deel uit van het project Straat in het Vizier, dat de Zandstraat nieuw leven wil inblazen, en is mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van Provincie Antwerpen en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.

Sluit Menu