Foodfestival Westerlo

Foodfestival Westerlo

Het Foodfestival op 26, 27 en 28 april is de feestelijke opener van het toeristische seizoen in Westerlo. Voor het vierde jaar al wordt tijdens het laatste weekend van april het park van het gemeentehuis omgetoverd tot het gezelligste terras van de Kempen.

Koks serveren vanuit hun mobiele keukentjes gerechtjes uit de wereldkeuken. Ontdek naast een handvol trouwe chefs van het eerste uur ook tal van nieuwe foodtrucks. Choc-o-fieke, Just Say Cheese, Mi Streetfood, ‘t Vishapje, Bellisimo … geef toe, van deze namen krijg je toch goesting. Uiteraard ontbreekt ook de Italiaanse keuken niet. En vegetariërs en liefhebbers van Aziatische gerechten en Belgische klassiekers zoals frieten komen ook aan hun trekken. Een cocktail, verse thee of verwenkoffie is de perfecte afsluiter van je maaltijd.

Vrijdagavond zorgen DJ Milano, MTOW en een verrassingsact voor de nodige ambiance en sfeer.


Zaterdag en zondag is het Foodfestival een echt familie event. Er zijn niet alleen gerechtjes en drankjes die de kids graag lusten, maar ze kunnen zich ook amuseren met kinderanimatie zoals een springkasteel, grime, reuze bubbles ed. Op het podium geven o.a. Diamonds on the Rocks, The Edge en Red Cloud het beste van zichzelf.

Het Foodfestival wordt de perfecte opener van het toeristische seizoen in Westerlo. Kom proeven, genieten en ontdekken op vrijdag 26 april van 18 tot 24 uur, zaterdag 27 april van 13 tot 24 uur, zondag 28 april van 12 tot 22 uur. Gratis inkom!