Hof Rock opent de festivalzomer van Geel

Het genadeloze startschot van de Geelse festivalzomer wordt afgeschoten door Kwb-Larum.

Dat doen ze met de eerste editie van Hof Rock.

Op het menu

Op het podium drie groepen

  • 18.30 u: Trainbills
  • 20.15 u: MAF – Musicians and Friends
  • 22.15 u: The Ed Sullivan Quartet XXL

De eerste groep is Trainbills. 4 muzikanten die met plezier een uur muziek maken. Krachtige stemmen en de fantastische gitarist Polle “Blues” Eyckmans.

De tweede groep is MAF. Dat zijn 7 jonge muzikanten die iedereen aan het dansen krijgen. MAF geraakte bij radio MNM in de wedstrijdfinale – dus da’s kwaliteit.

Hoofdact is THE ED SULLIVAN QUARTET XXL. Da’s een Kortrijkse coverband die de verloren parels van de jaren 60 bovenhalen. Vier top-muzikanten die samen  zorgen voor harmonieuze samenzang. Zoet, ruw en bloedmooi. Kers op de taart – de “XXL”: ze worden versterkt met 5 koperblazers. Swingend de teletijdmachine in.

Tropische hitte

Het terrein is gelegen in “den hof van de pastoor” en is overgoten door schaduw. Hof Rock heeft geen last van de UV-index en zonnebrand.

Mindervaliden

Voor deze eerste editie informeerden we ons bij INTER om ons advies te geven i.v.m.  de toegankelijkheid. Hiermee wil Hof Rock met hun eerste editie reeds een “inspanning” doen om hen een waardige plaats te geven op het dorpsfestivalletje.

Dorp dat leeft

Hof Rock wordt georganiseerd door kwb-Larum. Kwb wil met dit festivalletje investeren in een levendig dorp waar er iets te beleven is op wandel- en fietsafstand. Ook de lokale handelaars kunnen meegenieten. Aankopen werden zoveel als mogelijk in nabije buurt aangekocht.

Woodstock

Wood stock schreef 50 jaar geleden geschiedenis. Hof Rock schrijft zaterdag zijn eerste geschiedenis. Klein, schaduwkoel en fijn met kwaliteit op de planken.

Praktisch

  • In den hof van de pastoor
  • in Larum dorp
  • nu zaterdag de 29ste
  • De deuren gaan open om half zes.
Sluit Menu