Lancering platform voor inname openbaar domein en evenementen

Als je werken wil uitvoeren aan je eigendom of je wil verbouwen en je maakt tijdelijk gebruik van het openbaar domein door bijvoorbeeld de plaatsing van een container, kraan, stelling of verhuiswagen of voor de levering van meubels, dan heb je toelating tot inname van het openbaar domein nodig. Om deze aanvragen voor inname van het openbaar domein vlotter te laten verlopen, heeft Lokaal Bestuur Heist-op-den-Berg het online platform van EagleBe aangekocht. Dit platform wordt al in meer dan 75 steden en gemeenten gebruikt.

Het lokale bestuur wil het platform ook inzetten voor aanvragen van evenementen zoals fuiven, buurtfeesten, sportevenementen, … Dit digitale evenementenloket zal de aanvraag van een evenement eenvoudig houden en zorgen voor een snellere verwerking van de aanvragen. Bovendien kan je ook makkelijk de stand van zaken van je aanvraag opvolgen.

Voortaan kan je je aanvragen volledig online indienen. Op het infomoment op 13 november om 20 uur in Café Vélodroom in CC Zwaneberg krijg je uitleg over hoe het in zijn werk gaat. Particulieren en organisatoren die hun aanvraag niet digitaal kunnen indienen, kunnen terecht bij team Mobiliteit en team Evenementen.

Sluit Menu