BLOK SECURITY
      
LUISTER LIVE
SOCIAL MEDIA
         
ELMOS
LUISTER LIVE
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordWachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
SHARE
Westel Musical viert jubileumjaar met de hartverwarmende musical "Beauty and the Beast".
WesterloWestel Musical bestaat 10 jaar. En wij vieren dit met enkele magische voorstellingen van Disney's mooiste musical allertijden: "Beauty and the Beast". De betoverende muziek, imposante decors en kleurrijke kostuums maken van deze show een lust voor het oog en het oor. Wij brengen deze voorstellingen met meer dan 25 castleden en een 20-koppig orkest. Kosten noch moeite worden gespaard om van "Beauty and the Beast" een voorstelling te maken om nooit te vergeten.

Disney's "Beauty and the Beast" is een sprookje voor het hele gezin. Het verhaal volgt de wondermooie Belle op haar avontuurlijke zoektocht naar de ware liefde. Op haar tocht ontmoet ze de gekste personages en leert ze dat echte schoonheid vanbinnen zit.

Na "I love you, you're perfect, now change", "The Scarlet Pimpernel", "Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat" en "Nunsense", wordt Disney's "Beauty and the Beast" de vijfde musicalproductie van Westel Musical. We zijn erg blij dat wij de eer kregen om deze musical te mogen opvoeren in Westerlo.

De voorstellingen vinden plaats op 28, 29, 30 april en 5 mei om 20u. Op 1 mei is er een matinee voorstelling voorzien om 14:30u. De opvoeringen vinden plaats in de polyvalente zaal van Westerlo (Stijn Streuvelstraat 13, Westerlo), we hebben ervoor gekozen om deze musical in een kleinere zaal te spelen, zo kunnen we iedere bezoeker nog dichter bij de magie van Disney brengen.

Reserveer nu je tickets online www.westelmusical.be of via 0495 99 24 20 en beleef met ons de magie!