BLOK SECURITY
      
LUISTER LIVE
SOCIAL MEDIA
         
ELMOS
LUISTER LIVE
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordWachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
SHARE
Overnemers gezocht voor Jeugdcentrum 2200
HerentalsBegin 2016 werd Jeugdhuis 10r20 op de Grote Markt in Herentals omgedoopt tot Jeugdcentrum 2200. Een jaar lang heeft de huidige ploeg het jeugdcentrum draaiende gehouden en allerlei activiteiten georganiseerd. Ondertussen is het tijd om de fakkel door te geven.

De huidige ploeg stopt omwille van te drukke agenda's en zoekt jongeren die het jeugdcentrum willen overnemen. Je krijgt de kans om samen met je huidige of toekomstige vrienden de werking over te nemen en er iets "eigen" van te maken.

Jeugdcentrum 2200 is een vzw die een gebouw huurt op de Grote Markt dat volledig is ingericht met een café en een fuifzaal. Hier kan een groep enthousiaste jongeren met verschillende talenten en interesses iets moois uitbouwen.

Een jeugdcentrum is in eerste instantie een plaats waar je als jongere samen met andere jongeren je ding doet. De werking is meer dan alleen een café openhouden en de fuifzaal beheren. Het betekent ook activiteiten organiseren. Dit kan gaan om een dj-contest, een cinema-avond,een optreden of een fuif maar ook de administratie en de boekhouding zijn belangrijk om de werking draaiende te houden.

Het zou spijtig zijn dat deze vaste waarde verdwijnt uit het Herentalse straatbeeld. Dus wil jij mee verder bouwen aan de toekomst van het Jeugdcentrum? Kom dan op dinsdag 9 mei om 20 uur naar de infoavond in het Jeugdcentrum!