BLOK SECURITY
      
LUISTER LIVE
SOCIAL MEDIA
         
ELMOS
LUISTER LIVE
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordWachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
SHARE
Opening toeristisch seizoen in Heist-op-den-Berg: zondag 23 april van 10 tot 17 uur
Heist-op-den-BergToerisme Heist-op-den-Berg verwelkomt je op zondag 23 april van 10 tot 17 uur in hun kantoor aan de Postweg 6 in Heist-centrum. Ben je op zoek naar de nieuwste toeristische informatie, fietsroutes en wandelfolders? Kom dan zeker langs om het aanbod te verkennen.

Nieuw dit jaar!
Voor de kinderen (6- tot 12-jarigen) is er een plezante knutseltocht. Voor slechts vijf euro ontvang je een leuk tasje met alles wat je onderweg nodig hebt: de route, kaartjes met originele opdrachten en interessante weetjes over Heist en knutselmateriaal. Als je de laatste opdracht binnenbrengt in café ’t Hoekske of het Pleintje, ligt er een tof geschenkje op je te wachten! Je kan de knutseltocht nog tot eind oktober kopen bij de dienst Toerisme.

Korting en gratis ticket
Tijdens de opendeurdag geeft de toeristische dienst korting op heel wat fiets- en wandelkaarten.
Kom ook je ticket (1 per bezoeker) afhalen voor een gratis bezoek aan het treinmuseum (geldig op zondagen 23 en 30 april tussen 14 en 18 uur) en de water- en uitkijktoren (geldig op zondagen 23 en 30 april tussen 14 en 18 uur of op zondag 30 april tussen 20 en 23 uur).

Uiteraard kan elke bezoeker proeven van een Heistse streekspecialiteit om het nieuwe toeristische seizoen feestelijk in te zetten!

Meer info
- Dienst Toerisme, Postweg 6, 2220 Heist-op-den-Berg, 015 25 15 82, toerisme@heist-op-den-berg.be