BLOK SECURITY
      
LUISTER LIVE
SOCIAL MEDIA
         
ELMOS
LUISTER LIVE
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordWachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
SHARE
Nieuws vanuit het schepencollege van Heist op den Berg
Heist-op-den-BergHuurovereenkomst voor Chirolokaal

De gemeentelijke basisschool in Zonderschot kampt met plaatsgebrek. Daarom besliste het college op 30 mei 2017 om een deel van het nieuwe Chirogebouw in de Withofstraat in Zonderschot te huren voor de inrichting van een klaslokaal. Dit lokaal, een aanpalende gang en enkele toiletten grenzend aan de achterkant van de school, zijn richting de schoolgrond gebouwd en kunnen volledig afgesloten worden van de rest van het Chirogebouw.

De huurpijs wordt nu vastgelegd op 550 euro per maand, inclusief water, elektriciteit, verwarming en internet. Het college gaat akkoord met de huurovereenkomst.

Bladkorven

Het college keurt het bestek en de raming goed voor het leegmaken van bladkorven. Bladkorven staan op verschillende plaatsen in Heist-op-den-Berg zodat bewoners de bladeren van straatbomen hierin kunnen verzamelen. De gemeente laat deze bladeren ophalen en afvoeren door een externe firma.

De opdracht wordt gegund bij wijze van onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking. De offertes moeten ten laatste op 27 september 2017 om 10 uur toekomen in het gemeentehuis.