RADIO GOLDEN FLASH - ALTIJD KLASSIEKERS

HIER UW RECLAME? RECLAME@GOLDENFLASH.BE

NIEUWS UIT EIGEN HUIS

hET bETERE lIED 49

Dinsdag 20 juli 2021

Ondanks medische rede is er toch “Het Betere Lied” , minder ballel en meer muziek, nu en dan, meer dan vroeger een spreekkfout, belangrijk is dat we de traditie verder zetten. Editie 49 is uniek, ook komende weken zal er extra gedaan worden om het betere lied op internet te brengen, extra dank aan Westerlo en bestuur en programmatie van Radio Goden Flash.

De Oldtimer is even uitgeteld en hopelijk komt hij na september of vroeger terug, eventueel een vervang “oldtimer” programma.

Via deze weg wil ik al de getroffen, maar ook iedereen mijn steun betuigen, naast Corona is er nu nog een ramp. Water mag je niet onderschatten. Is het de klimaatopwarming? Of een slecht beleid van afgelopen ± 100 jaar? Er zijn politieke strekkingen die hier nut van inzien, hun ongelijk niet toegeven. Beter water beleid, minder riolen die regenwater naar rivieren leiden, zouden oplossing geweest zijn. Wie er gelijk heeft, de burger de kleine man is slachtoffer, grote villa’s, oude kastelen staan hoog en droog. Dit is mijn versie.

Luister dinsdag en woensdag na 20 uur op www.goldenflash.be

Marc (De)Martin met een visie nmarc@goldenflash.be

HIER UW RECLAME? RECLAME@GOLDENFLASH.BE