RADIO GOLDEN FLASH - ALTIJD KLASSIEKERS

HIER UW RECLAME? RECLAME@GOLDENFLASH.BE

NIEUWS UIT EIGEN HUIS

Het Betere lied editie 27

14 februari 2021
Aanvang: 15 uur
Op de enige niet vervelende radio “24 uur radio” www.goldenflash.be
Zet uw eigen talent in de kijker, luister naar kwaliteit, luister naar muziek van Vlaanderen en Nederland
Arthur Can der Wieren (Cherie) ( 73 j ) TANGO ( 1966 )
Presentatie Marc (De)Martin

Eddy Wally (Cherie)
Lied in 1966 geschreven door Johnny Hoes en uitgebracht door de Vlaamse Charme zanger Eddy Wally die hier een wereldhit mee had !

Bart Herman  (Tussen ons)
Bart werd geboren op 14 februari 1959 in Wevelgem hij komt terecht in een gezin van 3 kinderen , ouders en grootouders zijn muzikaal aangelegd dus geen wonder dat er muzikaal talent is geboren.
Meer dan 104 cd’s en vandaag draaien we tussen ons.

Springtij (Zoek het zelf maar uit)
Via omroep Zeeland (Nederland) ontdekken we Springtij, gemaakt voor muziekliefhebbers van een zekere leeftijd, het is een cover van de groep “Doe Maar”. De band Springtij, met oud-Goessenaar Michiel Cremers, heeft het al lang op zijn repertoire staan. Vandaag is het als ode aan Doe Maar op single uitgebracht.

Kinderen Voor Kinderen (Valentijn)
De naam Valentijn is afkomstig van een priester die leefde in de derde eeuw na christus Sint Valentijn naar alle waarschijnlijkheid uit de 14° eeuw een priester, een verbod op huwelijk  met als rede dan vrijgezellen meer bereid waren te sterven op het slagveld. Maar mogelijk is Valentijn ook te danken aan het Romeinse feest Lupercus, een feest dat begon met het ritueel slachten van een hond. Maar Valentijn heeft meer mogelijke ontstaan .. belangrijk is dat winkels het nu goed doen en dat het een dag is van liefde, zeldzaam in huidige tijd.

Stikstof (Ambras)
Nol Havens (Vanaf hier)
zanger VOF De Kunst
Frank Boeijen Groep (Koud in mijn hart)

B.Jorn (Stapelgek op jou)
Nol Havens (Vanaf hier)
B.JORN STELT ZIJN NIEUWE SINGLE VOOR
‘Stapelgek op jou’

Met zijn nieuwe opname ‘Stapelgek op jou’ is zanger B.Jorn aan zijn vierde single toe. Daar waar zijn vorige opnames covers waren, pakt hij deze keer  uit met een gloednieuw, origineel  nummer dat voor hem geschreven werd door Johny Neirinck en Norbert Derycke, die samen al herhaaldelijk bewezen dat zij de kunst verstaan om kwaliteit en commercialiteit samen te smelten tot één prachtig geheel. B.Jorn is al sinds vele jaren gebeten door de zangmicrobe, wat in 2014, mede dankzij de steun van zijn vrouwtje Katrien, eindelijk resulteerde in de start van een zangcarrière. Het duurde nog tot 2019 wanneer zijn eerste single ‘Als de zon weer gaat schijnen’ werd uitgebracht. Die werd meteen heel positief onthaald door media en publiek, zodat er al heel snel een paar opvolgers waren met de singles ‘De zon in mijn leven’ en ‘Ik leef mijn eigen leven’. De weg naar het podium lag meteen wijd open toen de Corona-miserie begon en plots roet in het eten gooide van onze artiesten, hetgeen ook voor Bjorn heel jammer was. Dat hij echter niet bij de pakken blijft zitten en met een positief gevoel naar de toekomst wil kijken bewijst deze nieuwe single, die ongetwijfeld een stevige bijkomende duw zal geven aan zijn carrière. Koen Moeyaert realiseerde deze schitterende productie die uitgegeven wordt door D & V.

Will Tura (Valentijn)
Raymond Van Het Groenenwoud (Omdat ik van je jou)
Noordkaap (Ik hou van u)
Ios (Uit de schaduw
Marva (Leve de liefde

HIER UW RECLAME? RECLAME@GOLDENFLASH.BE