RADIO GOLDEN FLASH - ALTIJD KLASSIEKERS

HIER UW RECLAME? RECLAME@GOLDENFLASH.BE

NIEUWS UIT EIGEN HUIS

Het Betere lied editie 28

21 februari 2021

Aanvang: 15 uur

Op de enige niet vervelende radio “24 uur radio” www.goldenflash.be

Zet uw eigen talent in de kijker, luister naar kwaliteit, luister naar muziek van Vlaanderen en Nederland

Presentatie Marc (De)Martin

4tact (Geef ons een spuitje)
Met dit aanstekelijk nummer wil 4TACT iedereen motiveren om zich te laten vaccineren tegen covid 19. Laat u volledig gaan en zing mee uit volle borst met : “Geft ons een spuitje”

Madou (Niets is voor eeuwig)
Madou vormde in 1980 een unieke combinatie in het Nederlandse muzieklandschap. Eigentijdse en ongewone combinatie sloeg niet aan en de groep werd ontbonden.
Veertig jaar later onder impuls van Thomas Devos en Louis Van de Leest een doorstart, rede om u hun geluid te laten horen in “Het betere lied”

Fixkes  (Ik vraag het aan)
Meer commercieel De Fixkes met vraag het aan, de naam van de groep is ontstaan als bijnam die Sam bij zijn jeugd kreeg, de drummer van de band is Jan en Sam de zanger

Froukje & Bert Ostyn (ik wil dansen en 7 anjers 7 rozen)
We moesten veel reclame blokken doorstaan op VTM, maar uiteindelijk was hij aan de beurt, in een ode aan Willy Somers, die plots veel vrienden, collega’s waren wild enthousiast en maakten een eigen versie van de vele hits van Willy Somers. Ooit was het anders en kon

De nu populaire zanger zijn hits niet aan de straat stenen verkopen. Maat talent overleefd, of het voor zijn leeftijd ziet Willy er stralend uit. Talent van eigen bodem, hij mag trots zijn, hopelijk komt er terug snel een life optreden, zijn muziek is onsterfelijk.

Nieuw talent maakt nieuwe versie en ook dat zal gesmaakt worden door muziekliefhebbers van 2021

Willy Somers (7 anjers en 7 rozen) De originele is altijd beter dan de remake, hoewel we nu opteren voor beide versies. Onbekende hits van Willy worden nu plots bekende hits in een remake. Was Willy voor zijn tijd en was zijn publiek nog niet rijp om zijn talent te erkennen?

Ronny Mosuse Jenny  ik hou van u zoals je zijt Willy Somers
Ronny Mosuse (allemaal anders)
Tweemaal, tweemaal anders, het is een Vlaamse zanger, muzikant en muziekproducent. Zijn verhaal begint op Humo’s Rock Rally in de toenmalige groep B-Tunes en ze eindigde als derde. Muziekproducent met als topper De Vliegende doos en kindermusical “Suske & Wiske”, nu een ode van en voor Willy Somers. Talent van eigen bodem tussen de reclame op VTM

Beatrice van der Poel Die ander en Lighart lighart Spiegels
Beatrice een Nederlandse zangeres, liedjesschrijfster en stemactrice (als te eens te gast zou zijn, de vraag wat is een stemactrice?)
Wim Soetart Allemaal we gaan dansen
Marina & Eddy Wally (hey schat weet je dat…)

Einde programma

Deze lijst kan eventueel aangepast worden tijdens de uitzending

Mail marc@goldenflash.be en marc.demartin@telenet.be geen reclame geen spam aub

HIER UW RECLAME? RECLAME@GOLDENFLASH.BE