RADIO GOLDEN FLASH - ALTIJD KLASSIEKERS

HIER UW RECLAME? RECLAME@GOLDENFLASH.BE

NIEUWS UIT EIGEN HUIS

Het betere lied editie 29

Het Betere lied editie 29

28 februari 2021
Aanvang: 15 uur
Op de enige niet vervelende radio “24 uur radio” www.goldenflash.be
Zet uw eigen talent in de kijker, luister naar kwaliteit, luister naar muziek van Vlaanderen en Nederland
Presentatie Marc (De)Martin

Frank Boeijen Groep (Koud in mijn hart)
Eric & Sanne  Will Tura Heimwee naar huis mix
Flip Kowlier (Mama (Nowe homme hon)  mix
Kommil Foo (De tijd dringt)
Mira (Afgebroken brug)
Bart Peeters (Genstertje)
Laurie (Een eiland in groen en blauw)
Marva (Een eiland in groen en blauw)
Jacobus (Het lied van de zee)
Mira (Afhebroken brug)
Marva (het kan niet alle dagen zondag zijn)
Louis Neefs (Benjamin)

Stephen Mc-Queen (Ik wil allen nog naar jou)

Stephen Mc-Queen stelt zijn nieuwe single voor
Ook in moeilijke tijden is het aan te raden om niet bij de pakken te blijven zitten. Dat beseft ook Stephen Mc-Queen die zijn nieuwe single voorstelt. ‘Ik wil alleen nog maar jou’ is de titel van zijn nieuwste aanwinst en het is een sfeervolle, romantische meezinger die speciaal voor hem werd geschreven door Johny Neirinck en Norbert De Rycke. “Dit is de moeilijkste periode uit mijn jarenlange zangcarrière”, zucht Stephen. “Gelukkig bleven mijn vrouw, vrienden en fans mij volop steunen, want ik mis mijn optredens enorm en kijk met ongeduld uit naar mijn podiumwerk als artiest”.
De nieuwe single ‘Ik wil alleen nog maar jou’ is de opvolger van zijn opname ‘Diep in mijn hart’. Achter de schermen wordt de laatste hand gelegd aan een nieuw album dat binnen twee weken wordt voorgesteld. Het repertoire van Stephen Mc-Queen wordt uitgebracht bij D & V en is terug te vinden op alle belangrijke portals.

HIER UW RECLAME? RECLAME@GOLDENFLASH.BE