RADIO GOLDEN FLASH - ALTIJD KLASSIEKERS

HIER UW RECLAME? RECLAME@GOLDENFLASH.BE

NIEUWS UIT EIGEN HUIS

Het betere lied editie 30

Het Betere lied editie 30

7 maart 2021

Aanvang: 15 uur

Op de enige niet vervelende radio “24 uur radio” www.goldenflash.be

Zet uw eigen talent in de kijker, luister naar kwaliteit, luister naar muziek van Vlaanderen en Nederland

Presentatie Marc (De)Martin

Hans Teeuwen feat. Bjorgen: ‘Lockdown lul’ (80’s versie)

Een grappige kijk op het gebrek aan intimiteit (of sex) tijdens de lockdown

van cabaretier Hans Teeuwen in samenwerking met Bjorgen van Essen.

Na 18 jaar “weer samen” nog mooier dan ik had verwacht is de onverwachte single van Annemie & Willy… Somers of dochter en vader De Gieter.

Als Antwerpenaar in hart en nieren is voor Tourist LeMC zelf het optreden in het Sportpaleis het summum van zijn carrière. Het was collega-artiest Geike Arnaert die als voorprogramma optrad. “Ik luister super graag naar je muziek en vond het niet eenvoudig om te kiezen.” Zij zorgt voor een kippenvelmoment met haar muzikale parel van ‘We …

André Van Duin, oldtimers kennen André van tv en ook van theater revues hits zoals de veelbesproken “Willempie”, grote bloemkole en zijn radio programma “Dik voor mekaar show dat begon op zee zender Radio Noordzee en daarna op radio 3. Hij verloor zijn partner (Martin) en is zelf ontsnapt aan de dood, 2020 waren er in Nederland 12.000 mensen die te horen kregen dat ze darmkanker hadden of hebben. Zelf is hij nu ambassadeur van de Nederlandse kanker liga met de slogan “kijk ook eens achterom”. Kortelings komt er een nieuwe cd in samenwerking met Danny Vera,  Corvers van Charles Aznavour.

Boudewijn De Groot (De Jutter)

Ronny Mosuses (Web van verleiding – Mindgames)

Deel 2

Erik & Sanne (vertrouwen)

Emma Bale en Danny Brendo

Emma is 21 lentes jong de jonge zangeres was gast in liefde voor muziek op VTM, elke maandag is er een “vedette” in de kijker. Emma Balemans opgevist in 2014 als 14 jarige in the voice kids is nu een knappe jonge dame met geweldige stem en ook nog goed in dansen en gasten ontvangen op tv.

Met als opvallende titel ‘M’n knuffelcontact’ brengt Danny Brendo een nieuwe single uit.

‘Knuffelcontact’ was in 2020 het ‘woord van het jaar’, wat meteen ook de aanzet was om er een liedje over te maken. Het werd een vrolijke meezinger in schlagerstijl, die thans door Danny Brendo de hitlijsten wordt ingezongen.

Ondertussen is Danny al bijna 35 jaar actief als zanger, die niet alleen een gigantische reeks optredens afwerkte maar ook al meermaals te gast was op TV, met optredens bij VTM en AVS.

Clouseau

De laatste jaren treedt hij ook op in een avond- of namiddag-vullende show, die onder meer ook zeer in de smaak valt van een dansend publiek.

De tijd dat hij zijn eerste single uitbracht in 1987 behoort inmiddels al tot een ver verleden, maar Danny Brendo blijft nog steeds onverminderd doorgaan.

‘M’n knuffelcontact’ verscheen bij D & V en is verkrijgbaar en te beluisteren bij alle gekende portals.

Clouseau (Brandweer)

Barry Brand (de kroeg)

Wim Sonneveld (Het dorp)

Madou (niets voor altijd)

Lijst onder voorbehoud wijzigingen zijn mogelijk

HIER UW RECLAME? RECLAME@GOLDENFLASH.BE