RADIO GOLDEN FLASH - ALTIJD KLASSIEKERS

HIER UW RECLAME? RECLAME@GOLDENFLASH.BE

NIEUWS UIT EIGEN HUIS

Het Betere lied editie 32

Het Betere lied editie 32
21 maart 2021
Aanvang: 15 uur
Op de enige niet vervelende radio “24 uur radio” www.goldenflash.be
Zet uw eigen talent in de kijker, luister naar kwaliteit, luister naar muziek van Vlaanderen en Nederland
Presentatie Marc (De)Martin
Met tips van Johan Bastijns

Even nieuws: Het analoge FM signaal voor de Telenet gebruikers is stopgezet. Voor dit programma is er geen verschil. Onze zender is sinds lang “modern” en was een van de eerste internet zenders in Vlaanderen. Voordeel zal in de toekomst groter worden, wereldwijd kan je onze zender ontvangen in top kwaliteit. De recente investeringen renderen, zoals we spreken van 1 op 1 met andere woorden de opname kwaliteit komt via zeer goede studio kwaliteit tot bij U! 24 uur per dag, professioneel gemixte non stop programma’s en dj’s die het beste van zichzelf geven. Ze hebben dan ook zeer goede begeleiding en hun lange ervaring gebruiken ze om goede programma’s te maken. www.goldenflash.be

Spinvis (Hollywood)
Spinvis (Erik de Jong) en zoon Nemo Vos wekken een moordmysterie in Hollywood tot leven in een videoclip. Ook de Vlaamse vriendin Saartje Van Camp is te horen op deze nieuwe single. ‘Lijkt op Travolta, maar heeft het nooit gemaakt in Hollywood’.

Aafke Romeijn (Zelf)
‘Misschien wel het persoonlijkste liedje dat ik ooit schreef’, zegt Aafke Romeijn over haar nieuwe single.
Het thema is vrij actueel en kaart psychisch welzijn en depressie aan.
‘Deze is voor alle partners, kinderen, broers en zussen, mantelzorgers en vrienden die altijd maar meer geven dan dat ze terugkrijgen.’

Waar is Ken? (Tuimelkruid)
Waar is Ken? met de nieuwe zangeres Marlene T’Jonck.
Gedragen door een wolk vol spreeuwen laat ‘Tuimelkruid’ de hemel dansen, op zoek naar het ideale chillplekje…
Wordt het een twijfelaar of een elfenbank?

Wat is Chillen?
We vonden verschillende betekenissen, genieten, leuk samen zijn, niet chagrijnig en een rustig gevoel. Jongeren chillen vaak samen, lachen en samen gezellige dingen doen. Volgens onze opzoekingen vaak gedaan door jongeren. De oldtimer noemt het gewoon gezellig samen zijn, zoals vroeger voor Corona tijden.

Francis (schat wat kost een zoen van jou?)
Tijs Vanneste (Hier Is’t Goed)
Koen Dewulf (Molokai “God & Goed”)
Admiral Breebee (Einstein brain) Is opvuller, sorry
Bart Peeters (Denk je soms aan mij)
Eddy van halen
Toerist LeMc (De troubadours)
Miel Cools (De troubadours)
Sjaak Bral (Laat het een ander zijn)
Rudolf Stevens
Meer dan ooit hebben de mensen grote nood aan een positieve boodschap. Met zijn nieuwe single ‘Een beetje optimisme‘ wil Rudolf Stevens die nood lenigen. Op de tonen van een vrolijke, opgewekte melodie wil hij iedereen een muzikaal schouderklopje geven. Rudolf kon het voorbije jaar geen optredens aannemen wegens de langdurige ziekte en overlijden van zijn vrouw en moet nu ook noodgedwongen ‘in zijn kot’ blijven door de coronacrisis. Meer dan wie ook verlangt hij ernaar om opnieuw volop te kunnen optreden, waarmee hij binnenkort dan ook weer van start gaat. Ondertussen is het uitkijken naar de reacties van media en publiek op zijn nieuwe single die uitgebracht wordt door D & V.
Mama’s Jasje Jij bent

Lijst onder voorbehoud

HIER UW RECLAME? RECLAME@GOLDENFLASH.BE