RADIO GOLDEN FLASH - ALTIJD KLASSIEKERS

HIER UW RECLAME? RECLAME@GOLDENFLASH.BE

NIEUWS UIT EIGEN HUIS

Het Betere lied op Golden Flash

We verhuizen van zondag naar dinsdag.

Het begon in de zomer van 2020, Corona tijden en harde tijden voor artiesten die “verstaanbare” muziek ten gehore brengen. Golden Flash wou daar iets aan doen en medewerker Marc Demartin in samenwerking met Johan Bastijns brachten “Het betere lied”.

Marc Demartin: “ik noem het een witte duif in een wereld waar meeste duiven grijs zijn, we hebben talent en zeker de nieuwe generatie heeft talent, maar kan het niet ten gehore brengen op festivals en optreden voor een life publiek”.

Van de avond verhuisde het programma naar de middag programmatie.

Golden Flash (Patrick Van Kerckhoven): een programma zoals Het betere leid is een gok, in samenspraak met Johan en met Marc, is het programma beetje bij beetje van koers veranderd. Toch meer naar het commerciële en toch nog oog voor talent van eigen bodem en van Nederlandse makelij.

Marc Demartin: Beetje bij beetje hebben we meer luisteraars kunnen bereiken en is de formule meermaals aangepast. Nu richten we meer op muziek en het verhaal kan je lezen op onze website en Facebook. Ook de makers van deze muziek weten ons meer en meer te vinden en zenden hun nieuwe producties op om te laten horen in ons programma.

Maar er is meer van “verstaanbare muziek en is ook anderstalig, dus heeft Golden Flash beslist om er twee uur zendtijd aan te geven. Eerste uur is op dinsdag enkel verstaanbare muziek en op woensdag dan is er meer mogelijk. Start dinsdag 15 mei na de klok van 20 uur.

Golden Flash internationaal te beluisteren dus ook tijdens uw verlof kan je luisteren op goldenflash.be, verder hebben we een unieke app die veel mogelijkheden geeft maar vooral kwaliteit, eigen aan goldenflash.be.

HIER UW RECLAME? RECLAME@GOLDENFLASH.BE